Goedkope vakantie in de sneeuw

vakantie sneeuwHet wordt weer kouder en ja dat betekent dat de winter eraan komt. Vele treuren om de vergane zonnestralen, maar er komt al snel weer een magische vakantieperiode aan in de winter. Want vanaf november start in veel landen dichtbij Nederland het wintersport seizoen. Zo kunt u heerlijk vertoeven in landen als, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechie of via de andere kant Zweden, Noorwegen of Finland. Landen waar u terecht kan voor uw wintersport.

Goedkoop naar de sneeuw

Als u al vaker op wintersport bent geweest, dan weer u vaak goed waar de voor u leukste pistes en gebieden zijn. Vaak gaat de zoektocht naar een vakantiehuis of hotel via een reisorganisatie of grote reiswebsite en die blijken nu juist erg aan de prijs. Een goede tip om fors op uw verblijfskosten te besparen is om vakantiehuizen te vergelijken via speciale vakantiehuizen vergelijk websites. U krijgt dan prijzen van particuliere verhuurders, die veel minder met een winst oogmerk kijken, maar graag hun huisjes vol willen hebben. Ook hoeven ze met veel minder partijen de huuropbrengst te delen, waardoor ze scherper in de prijs zijn.

Geen concessies op luxe

Uiteraard bepalen uw keuzes hoe lux u wilt verblijven. Maar vaak worden particuliere vakantiehuizen uitstekend onderhouden en schoongemaakt en voorzien van alle gemakken. Dit komt met name omdat deze huizen ook gebruikt worden door de eigenaren zelf. Wasmachines, vaatwassers, jacuzzi’s ze komen veel vaker voor bij deze vakantiehuizen dan wanneer u een grote organisatie kiest. Ook hier kunt u vaak op zoeken via de vakantiehuizen vergelijken websites. U bent vele andere wintersporters slimmer af.

De ligging van het huisje

Een ander voordeel van een particulier vakantiehuisje in de sneeuw is dat u de ligging vaak via internet kunt controleren. Bij een grote organisatie, weer u niet altijd waar uw huisje zich precies bevindt, of u krijgt pas ter plaatse te horen welk huisje aan u toebedeeld wordt. Bij een particulier vakantiehuisje hoort vaak een adres. Die kunt u dus eenvoudig opzoeken en zelfs via Streetview bekijken. U weet meteen of het de ligging is die u wilt of niet.

Kijk ook eens op de site van Goedkoop vakantiehuis.