Met de boot naar Engeland

bootHeeft u ook zin om een ‘real gentleman’ te ontmoeten of wilt u shoppen en gebruik maken van de gunstige koers van de pond die de Engelsman nog steeds niet wil inruilen voor de euro. Cultuur snuiven in prachtige historische bezienswaardigheden als de Tower Bridge en de Big Ben of genieten van de weidse landschappen waarover Engeland ook beschikt. Engeland heeft veel te bieden en is ondanks dat het een eiland is goed te bereiken.

Een vliegtuig naar Engeland nemen

De meeste mensen die naar Engeland gaan kiezen ervoor om dit te doen mett het vliegtuig. Vanaf Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam of bijvoorbeeld het Duitse Dusseldorf vlieg je in een uurtje naar Londen. Vanaf daar kan je uitstekend deze mooie stad ontdekken. Ook is het vanaf de luchthaven goed mogelijk om met de huurauto op pad te gaan en dit prachtige land zelf te ontdekken. Gaat u met het vliegtuig? Parkeer uw auto eenvoudig bij een airport. Vergelijk parkeeraanbieders bij de verschillende vliegvelden eenvoudig op parkeren.com. Wil geen geen auto huren? Bekijk dan eens de mogelijkheden om met de boot naar Engeland te gaan.

Naar Engeland met eigen vervoer

Met eigen vervoer naar Engeland en daar niet afhankelijk zijn van anderen is heel goed te regelen als u per boot naar Engeland vertrekt. U kunt niet alleen uw auto meenemen, maar zelfs uw caravan kan erachter. Eenmaal aangekomen rijdt u in Engeland zo van de boot af en kunt u genieten van een heerlijke vakantie met uw eigen persoonlijke benodigdheden. Geen gedoe met alles in een te kleine koffer meenemen, maar gewoon thuis de auto en/of caravan inpakken en wegrijden.

Op de boot kunt u heerlijk genieten van de rust die de zee en het water te bieden heeft. Ook als u vermaakt wilt worden zijn er vele mogelijkheden aan boord. Winkelen, heerlijk eten in een restaurant en kinderen die vermaakt worden door een entertainer. Wilt u alvast uw Euro’s inruilen voor Ponden? Ook dat kan bij de geldwisselservice aan boord. Met de boot de overtocht maken naar Engeland is een heerlijke optie. U kunt al ontspannen tijdens de reis en komt relaxed aan op uw bestemming.

Met de trein naar Engeland

Of wilt u zich liever laten rijden, ook dat is mogelijk door de trein naar het vertrekpunt van de veerboot te nemen en bij aankomst in Engeland weer in te stappen in de trein. Zij brengen u naar de plaats van bestemming. U hoeft hierbij niet te denken aan het links rijden van de Britten en kunt rustig genieten van een goed boek of de plannen voor het verblijf doornemen, zonder u druk te maken over de daar geldende verkeersregels.

Hoe u ook naar Engeland reizen wilt, dat is natuurlijk helemaal aan u. Het enige dat ik kan adviseren is om het daadwerkelijk te gaan doen. Het is een prachtig land, dat zo veel meer te bieden heeft dan alleen de hoofdstad Londen.

Over de auteur

De auteur is amateur fotograaf, fanatiek sporter, internetter en reisliefhebber. Daarnaast blogt hij over thema’s als reizen. Zo is hij anglofiel en gaat hij dus graag met de boot naar engeland. Een van zijn nieuwe favoriete bestemmingen is Midden Amerika. Dit naar aanleiding van mooie reizen naar Costa Rica, Guatamala, Belize en Mexico.